Vliegtijd Nashville

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Nashville
Vliegtijd Nashville

De Verenigde Staten kent erg veel leuke en indrukwekkende steden. De stad Nashville is daar één van. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Nashville in Tennessee is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nashville (AMS-BNA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nashville (AMS-BNA) is gemiddeld 12 uur en 21 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad, heet Nashville International Airport. De afkorting is BNA.

Vliegtijd Nashville
Vliegtijd Nashville

Vliegtijd Nashville vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-BNA) / (RTM-BNA)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Nashville (RTM-BNA) is gemiddeld 16 uur en 22 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.021 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het vaak mogelijk om te pinnen of met de creditcard te betalen. Hier wordt wel een klein bedrag extra voor in rekening gebracht. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee. In de stad kun je naar The Grand Ole Opry, Ryman Auditorium, RCA Studio B, het Country Music Hall of Fame and Museum, Downtown, Andrew Jackson’s Hermitage en de Fontanel Mansion. In de stad kun je erg goed winkelen en heerlijke gerechten proeven bij diverse restaurants.