Vliegtijd Nantes

Het is niet ver vliegen en het is een erg leuke stad om te bezoeken. Wel is het handig om van te voren al rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Nantes in Frankrijk is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten of er tijdsverschil is met Nederland, of er met een andere valuta wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nantes (AMS-NTE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nantes (AMS-NTE) is 1 uur en 35 minuten. Als je vanaf Amsterdam Schiphol vliegt, is de vlucht rechtstreeks. Je hoeft dus geen rekening te houden met een tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Nantes Atlantique Airport. De afkorting is NTE.

Vliegtijd Nantes
Vliegtijd Nantes

Vliegtijd Nantes vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NTE) / (RTM-NTE)

Als je vanaf Eindhoven naar de stad wilt vliegen, is dat mogelijk. Wel krijg je tijdens de vlucht te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Nantes (EIN-NTE) is gemiddeld 10 uur en 10 minuten inclusief twee tussenlandingen. Als je vanaf Rotterdam vliegt heb je maar één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Nantes (RTM-NTE) is inclusief tussenlanding 15 uur en 30 minuten. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 732 kilometer. Het is erg fijn om te weten, dat er geen tijdsverschil is met Nederland. Ook kan er gewoon met de Euro worden betaald. Je hoeft dus geen rekening te houden met tijdsverschil en een andere valuta. Er wordt Frans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Franse regio Pays du la Loire. In de stad zijn veel leuke dingen te doen. Ook kun je er goed ontspannen. Je kunt naar Jardin des Plantes, Les Machines de L’ile, Passage Pommeraye, Château des ducs de Bretagne, Parc de Procé, Jardin Japonais, Le Voyage en Village de Trentemoult.