Vliegtijd Nagasaki

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Nagasaki
Vliegtijd Nagasaki

Japan kent veel grote en indrukwekkende steden. Deze stad is er daar een van. Je kunt in de stad van alles ondernemen. Er zijn veel leuke activiteiten te doen. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Ook is het goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Nagasaki in Japan is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nagasaki (AMS-NGS)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Nagasaki (AMS-NGS) is gemiddeld 15 uur en 35 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad, heet Nagasaki Airport. De afkorting is NGS.

Vliegtijd Nagasaki
Vliegtijd Nagasaki

Vliegtijd Nagasaki vanaf Eindhoven en vliegtijd Rotterdam (EIN-NGS) / (RTM-NGS)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Eindhoven – Nagasaki (EIN-NGS) is gemiddeld 23 uur en 45 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-NGS) is gemiddeld 19 uur en 40 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.147 kilometer. In de stad wordt betaald met de Japanse Yen. Je kunt deze valuta aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Dit kan op een vliegveld maar ook bij andere wisselkoersbureau. Ook is het handig om rekening te houden met tijdsverschil. Het is in de stad 8 uur later dan in Nederland. Er wordt Japans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de gelijknamige prefectuur in Japan. Er zijn veel leuke dingen te doen in de stad. Zo kun je naar het Atomic Bomb Museum, Hashima Island, Glover Garden, Unzen Jigoku Hell, Kujubu Island, het Peace Park, de Nagasaki Electric Tramway en Mt. Inasa.