Vliegtijd Myrtle Beach

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Myrtle Beach
Vliegtijd Myrtle Beach

Als je naar de Verenigde Staten gaat, is Myrtle Beach een stad die je eigenlijk niet kunt overslaan. Je kunt van te voren kijken naar een aantal zaken. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is in de stad. Meer over bovenstaande zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Myrtle Beach (AMS-MYR)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Myrtle Beach (AMS-MYR) is gemiddeld 12 uur en 57 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad, heet Myrtle Beach International Airport. De afkorting is MYR.

Vliegtijd Myrtle Beach
Vliegtijd Myrtle Beach

Vliegtijd Myrtle Beach vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MYR) / (RTM-MYR)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je kunt er dan rekening mee houden, dat je te maken krijgt met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Rotterdam – Myrtle Beach (RTM-MYR) is gemiddeld 16 uur en 28 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Myrtle Beach vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6734 kilometer. Het is een behoorlijk eindje, dus zorg ervoor dat je jezelf tijdens de vlucht kunt vermaken. In de stad wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat South Carolina. Je kunt er naar Broadway at the Beach, SkyWheel, het Ticketreturn Field, The Market Common, het GFS Theatre en het State Park. Ook zijn er veel restaurants waar je heerlijke gerechten kunt proeven.