Vliegtijd Mwanza

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Mwanza

Een vakantie is erg leuk. Wel komen er een aantal zaken bij kijken. Het is belangrijk om te weten vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Mwanza in Tanzania is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Maar er zijn ook andere dingen waar je rekening mee kunt houden. Zo kun je kijken wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er allemaal in de stad te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mwanza (AMS-MWZ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mwanza (AMS-MWZ) is gemiddeld 12 uur en 35 minuten. Tijdens de vlucht vanaf Amsterdam Schiphol krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Mwanza Airport, waarvan de afkorting MWZ is.

Vliegtijd Mwanza
Vliegtijd Mwanza

Vliegtijd Mwanza vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MWZ) / (RTM-MWZ)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar Mwanza. Het is dus alleen mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol te vertrekken. Je kunt tijdens de vlucht jezelf vermaken door iets leuks mee te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goed boek, een afspeellijst aan muziek of een kruiswoordpuzzel.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

De vliegafstand is 7.138 kilometer. Het is goed om rekening te houden met een andere valuta. In de stad wordt namelijk met de Tanzaniaanse Shilling betaald. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. In de stad is het 2 uur later dan in Nederland. Ook daarmee rekening houden kan geen kwaad. In de stad wordt voornamelijk Swahili gesproken.

De hoofdstad

Het is een regio in Tanzania. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar Serengeti Sange Safari, Shrike Safari’s, het Sukuma Village Museum, het Rubondo Island National Park, M.V. Victoria en het Saanane Island National Park. Het is erg gaaf om in de stad een safari mee te maken.