Vliegtijd Moroni

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Moroni
Vliegtijd Moroni

Als je op vakantie gaat, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Moroni is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het belangrijk om te kijken wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat voor activiteiten er te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Moroni (AMS-HAH)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Moroni (AMS-HAH) is gemiddeld 40 uur. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus zorg ervoor dat je iets leuk meeneemt zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Prince Said Ibrahim, waarvan de afkorting HAH is.

Vliegtijd Moroni
Vliegtijd Moroni

Vliegtijd Moroni vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-HAH) / (RTM-HAH)

Vanaf Eindhoven kun je naar de stad vliegen. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Moroni (EIN-HAH) is gemiddeld 44 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. Vanaf Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Moroni vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 5844 kilometer. In de stad kun je betalen met de Comorese Frank. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het handig om te weten dat het 2 uur later is in de regio dan in Nederland. Er wordt Frans, Malagasy en Arabisch gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Comoren. Je kunt in de stad naar Grand Mosque du Vendredi, de Mssihiri Wa Cheik Ahmed Moque, genieten van heerlijke gerechten in verschillende eettentjes en je kunt ontspannen en genieten van het mooie weer. Ook is het mogelijk om er te wandelen, te fietsen en naar verschillende monumenten te gaan.