Vliegtijd Montgomery

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Montgomery

Montgomery is een stad in de Verenigde Staten waar je van alles kunt doen. Er zijn veel activiteiten die een bezoek aan de stad zeker de moeite waard maken. Je kunt onderaan de pagina lezen wat er zoal in de stad te doen is. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Montgomery in Alabama is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke valuta er wordt gebruikt. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Montgomery (AMS-MGM)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Montgomery (AMS-MGM) is gemiddeld 12 uur en 23 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Montgomery Regional Airport, waarvan de afkorting MGM is.

Vliegtijd Montgomery
Vliegtijd Montgomery

Vliegtijd Montgomery vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MGM) / (RTM-MGM)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vliegen vanaf Rotterdam. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Montgomery (RTM-MGM) is gemiddeld 20 uur en 9 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.300 kilometer. Tijdens het verblijf kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is het vaak mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Alabama. Er zijn veel activiteiten te doen in deze regio. Zo kun je naar het Dexter Personage Museum, het Civil Right Memorial Center, het Rosa Parks Library and Museum, het Alabama Shakespear Festival, het Riverwalk Stadium, het Civil Right Memorial, Alabama State Capitol en de Zoo.