Vliegtijd Moline

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Moline
Vliegtijd Moline

Als je op vakantie gaat, is het verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Moline is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en welke activiteiten er zoal in de stad te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Moline (AMS-MLI)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Moline (AMS-MLI) is gemiddeld 12 uur en 17 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om te lezen tijdens de vlucht. Het vliegveld van de stad heet Quad City International Airport, waarvan de afkorting MLI is.

Vliegtijd Moline
Vliegtijd Moline

Vliegtijd Moline vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MLI) / (RTM-MLI)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. De vliegtijd Rotterdam – Moline (RTM-MLI) is gemiddeld 16 uur en 3 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.920 kilometer. In de stad wordt betaald met een andere valuta. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt het voor vertrek aanschaffen. Vaak is het ook mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen. In de stad wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Moline is een stad in de Amerikaanse staat Illinois. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar het iWireless Center, het Wharton Field House, Southpark, Butterworth Center & Deere, Wiman House en kun je verschillende yoga en pilates lessen volgen. Ook zijn er erg leuke boottochten te maken en kun je naar verschillende restaurants en bars.