Vliegtijd Mobile

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Mobile
Vliegtijd Mobile

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. De stad Mobile is daar één van. Er zijn veel leuke activiteiten die je daar kunt doen. Meer over de activiteiten, lees je onder aan de pagina. Ook is het belangrijk om rekening te houden met andere zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Mobile in Alabama is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mobile (AMS-MOB)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Mobile (AMS-MOB) is gemiddeld 13 uur en 9 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Mobile Regional Airport. De afkorting is MOB. Tijdens deze vlucht kun je verschillende films kijken. Ook kun je slapen. Een slaapmasker is daarbij aan te raden.

Vliegtijd Mobile
Vliegtijd Mobile

Vliegtijd Mobile vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MOB) / (RTM-MOB)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vluchten naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Je vliegt dan met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Mobile (RTM-MOB) is gemiddeld 19 uur en 4 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen. Vanaf daar heb je de minste CO2 uitstoot en de kortste vliegduur.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7551 kilometer. In de stad kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in een baai aan de kust van de Amerikaanse staat Alabama. Je kunt er diverse activiteiten doen. Je kunt naar Battleship USS Alabama, het Carnival Museum, het History Museum, Douphin Street, het Richards DAR House Museum en het Crescent Theater.