Vliegtijd Missoula

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Missoula
Vliegtijd Missoula

Een vakantie is erg leuk. Je kunt je er op verheugen, maar er hoort ook wat voorbereiding bij. Je kunt je voorbereiden door rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Missoula in Montana is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het erg fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke activiteiten er te doen zijn en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Missoula (AMS-MSO)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Missoula (AMS-MSO) is gemiddeld 13 uur en 36 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt iets leuks meenemen zodat je jezelf tijdens de vlucht kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Missoula International Airport. De afkorting is MSO.

Vliegtijd Missoula
Vliegtijd Missoula

Vliegtijd Missoula vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MSO) / (RTM-MSO)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Missoula (RTM-MSO) is gemiddeld 20 uur en 26 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8309 kilometer. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Ook betaal je er met een andere valuta. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek. Dit kan op het vliegveld of bij een ander wisselkoersbureau. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een plaats in de Amerikaanse staat Montana. Je kunt er veel ondernemen, maar ook ontspannen. Een aantal populaire activiteiten of bezienswaardigheden, zijn: A Carousel, het Caras Park, Garnet Ghost Town, Rocky Mountain Elk Foundation, de Universaty of Montana, Dragon Hollow Play Arena, het Fort Museum en de Farmer’s Market.