Vliegtijd Miami

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Miami met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Miami

Het is ontzettend gaaf om eens op vakantie te gaan naar Miami. Je kunt er ontzettend veel ondernemen, maar ook erg genieten. Als je op vakantie gaat naar deze indrukwekkende stad kun je een aantal zaken doornemen voordat ge gaat vertrekken. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Miami – Verenigde Staten (Florida) is, hoeveel het tijdsverschil is met Nederland, met welke Valuta er wordt betaald en wat de vliegafstand is vanaf Amsterdam Schiphol of Rotterdam Airport. Daarnaast is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken en wat je er zoal kunt doen. Meer hierover, lees je hieronder.

 

Vertrekken naar MIAMI via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MIAMI AIRPORT

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Miami (AMS – MIA)

Vanaf Schiphol kun je naar Florida vliegen, maar niet rechtstreeks. De vluchten zijn er met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd naar Miami – Verenigde Staten is gemiddeld 14 uur met tussenlanding. Het is een lange reis, dus je kunt iets leuks meenemen om jezelf mee te vermaken tijdens de reis. Het voordeel van intercontinentale vluchten is dat je meer beenruimte hebt dan in Europese vluchten. Ook zijn er fatsoenlijke maaltijden aan boord van het vliegtuig.

Vliegtijd Miami
Vliegtijd Miami

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar de Verenigde Staten. Wel kun je met minimaal één tussenlanding vliegen naar Miami vanaf Rotterdam. De gemiddelde vliegtijd naar Miami is 14 uur. De exacte vliegroute kan op basis van het weer worden aangepast. Hierdoor kan de vliegduur iets korter of langer worden. De tussenstop en overstap heeft voldoende speling waardoor je die niet mist.

Miami vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 7.500 kilometer. Je kunt rekening houden met tijdsverschil. Het is er bijna het hele jaar 6 uur vroeger dan in Nederland. Tussen de 2e zondag en de laatste zondag van maart is het 5 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt betaald met de Amerikaanse Dollar en er wordt Engels gesproken. Je kunt het beste voor je vertrek Amerikaanse Dollars aanschaffen.

De hoofdstad

De stad zelf wordt als hoofdstad van Tallahassee gezien. Je kunt ontzettend veel doen in en rondom Miami. Je kunt er heen gaan voor ontspanning, want er zijn een aantal hele mooie stranden die ook kindvriendelijk zijn. Daarnaast kun je flaneren op de Ocean Drive, er zijn veel bezienswaardigheden en er heerst een aangenaam tropisch klimaat. Ook is er veel natuur, waar je heerlijk kunt wandelen en/of fietsen. Naast dit alles staat het ook bekend door vele attractie-, thema- en waterparken. Je vindt bijvoorbeeld in Orlando Disney World, Wet And Wild en vele andere parken die leuk zijn voor jong en oud.

Waar ligt Miami?

Bekijk met de onderstaande interactieve kaart alvast de omgeving van deze prachtige plaats. Je kunt ook alvast virtueel naar het strand lopen of de mooiste winkels bekijken.