Vliegtijd Metz

Metz is een stad in Frankrijk die niemand eigenlijk over moet slaan. Het is een erg leuke stad waar van alles te doen is. Je kunt veel bezichtigen, maar ook veel activiteiten doen. Onderaan de pagina vind je een aantal activiteiten die te doen zijn in de stad. Van te voren is het handig om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Metz is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Metz (AMS-ETZ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Metz (AMS-ETZ) is gemiddeld 5 uur en 10 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Metz-Nancy-Lorraine Airport, waarvan de afkorting ETZ is.

Vliegtijd Metz
Vliegtijd Metz

Vliegtijd Metz vanaf Eindhoven en Rotterdam(EIN-ETZ) / (RTM-ETZ)

Je kunt vanaf Eindhoven naar de stad vliegen. Je krijgt dan tijdens de vlucht te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Metz (EIN-ETZ) is gemiddeld 10 uur en 15 minuten inclusief tussenlandingen. Vanaf Rotterdam vertrekken er helaas geen vluchten naar de stad. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.105 kilometer. In de stad betaal je gewoon met de Euro. Ook is er geen tijdsverschil met Nederland. Dit is erg ideaal. Hier hoef je dus geen rekening mee te houden. In de stad wordt Frans gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in Grand-Est in Frankrijk. Je kunt er erg veel bezichtigen en verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar het Cathedral, Fort de Queuleu, Gare de Ville, Le Temple Neuf, Place Saint-Tours, Canal de la Moselle, Porte des Allemands en Centre Pompidou. Bij deze plaats hoort ook de stad Nancy. Daar zijn ook erg veel leuke activiteiten te doen. Zo kun je naar Place Stanislas, Musee de l’Ecole de Nancy en Parc de la Pépinière. Ook zijn er diverse restaurantjes waar je heerlijke gerechten kunt proeven.