Vliegtijd Manchester (North Hampshire)

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Manchester Boston

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Manchester, NH is daar één van. Je kunt in deze stad erg leuke activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarbij is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Manchester, NH (AMS-MHT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Manchester, NH (AMS-MHT) is gemiddeld 12 uur en 35 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Manchester-Boston Regional Airport. De afkorting is MHT.

Vliegtijd Manchester Boston
Vliegtijd Manchester Boston

Vliegtijd Manchester, NH vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MHT)/ (RTM-MHT)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vliegtijd Rotterdam – Manchester, NH (RTM-MHT) is gemiddeld 15 uur en 49 minuten. De vlucht is inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Manchester, NH vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.204 kilometer. In de stad kun je met de Amerikaanse Dollar betalen. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het goed om te weten dat je te maken krijgt met tijdsverschil. Het is in de regio 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat North Hampshire. Je kunt er allerlei activiteiten doen. Je kunt naar het Curner Museum of Art, het Northeast Delta Dental Stadium, het Palace Theater, het Livingston Park, het SEE Science Center, de Verizon Wireless Arena, het Zimmerman House en Lake Massabesic.