Vliegtickets-Male

Male is een erg leuke stad op de Malediven om te bezoeken. Je kunt van alles doen in deze stad. Wat er zoal te doen valt qua activiteiten, lees je onderaan de pagina. Ook is het goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Male in de Malediven is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast kun je kijken naar welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Meer over bovenstaande zaken, lees je hieronder.Vertrekken naar MALE via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MALE AIRPORT (MLE)

Bekijk de vliegtijd + vluchten op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Male (AMS-MLE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Male (AMS-MLE) is gemiddeld 12 uur en 5 minuten. Het is goed om te weten dat je tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld van de stad heet Malé International Airport. De afkorting is MLE.

Vliegtijd Male vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MLE) / (RTM-MLE)

Het is mogelijk om vanaf beide vliegvelden naar de stad te vliegen. Vanaf Eindhoven en vanaf Rotterdam krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Male (EIN-MLE) is gemiddeld 18 uur en 30 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-MLE) is gemiddeld 14 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegduur.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.208 kilometer. Het is goed om te weten dat er met een andere valuta wordt betaald in Male. Je betaalt er met de Maldivische Rufiyaa. Deze valuta is aan te schaffen voordat je op vakantie gaat bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is in de stad 4 uur later dan in Nederland. Er wordt Maldavisch gesproken.

De hoofdstad

Male is de hoofdstad van de ‘Republiek der Maldiven’. Je kunt er naar de Atoll Transfer, Hukuru Miskiiy, de Fish Market, de Grand Friday Mosque, de Local Market, het National Museum, Artificial Beach en het Tsunami Monument.