Vliegtijd Malabo

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Een vakantie is erg leuk, je kunt er erg lang naar uitkijken. Wel is het verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Malabo in Equatoriaal-Guinea is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Als je hier rekening mee houdt, kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Ook is het erg fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil met Nederland is en wat voor activiteiten er te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Malabo (AMS-SSG)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Malabo (AMS-SSG) is gemiddeld 26 uur en 5 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een behoorlijk lange vliegtijd, dus het is goed om hier rekening mee te houden. Je kunt bijvoorbeeld iets leuks meenemen zodat je jezelf tijdens de vlucht kunt vermaken. Het vliegveld waarop je landt, heet Malabo International Airport. De afkorting is SSG.

Vliegtijd Malabo vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-SSG) / (RTM-SSG)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken geen vliegtuigen naar de stad. Het is dus alleen mogelijk om vanaf Amsterdam Schiphol te vliegen. Je zult hier dus rekening mee moeten houden. Je kunt het beste van te voren de vliegtickets boeken waarbij je het minst lang hoeft te wachten tijdens een tussenlanding.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 5.724 kilometer. Tijdens het verblijf krijg je te maken met een andere valuta. Deze valuta wordt de CFA-Franc genoemd. Je kunt de valuta aanschaffen voor vertrek. Dit kan op het vliegveld of bij een wisselkoersbureau. Het is in de stad even laat als in Nederland. Je hoeft dus geen rekening te houden met tijdsverschil. Er wordt Spaans, Frans en Portugees gesproken.

De hoofdstad

Malabo is de hoofdstad van Equatoriaal-Guinea. Je kunt in de stad van alles doen. Zo kun je naar de Cathedral de Santa Isabel, Nuevo Estadio de Malabo, La Casa Verde en Iglesia de san Fernando. Ook kun je verschillende wandeltours volgen en naar diverse eetgelegenheden.