Vliegtickets-Madrid

Madrid is een erg leuke vakantiebestemming. Als je naar Spanje gaat, kun je rekening houden met een aantal dingen. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Madrid is, waar je landt, wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is, of er met een andere valuta wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Ook is het fijn om te weten wat je zoal in de stad kunt doen. Als je dit van te voren doorneemt, dan kom je niet snel voor verassingen te staan. Hierover, lees je hieronder meer.Vertrekken naar MADRID via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: MADRID AIRPORT (MAD)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Madrid (AMS – MAD)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je rechtstreeks naar Madrid vliegen. Je landt dan op Barajas International Airport, waarvan de afkorting MAD is. De vliegtijd naar Madrid – Spanje is 2 uur en 35 minuten. Je kunt aan boord rustig een boekje lezen over deze stad met bijvoorbeeld de bezienswaardigheden en mooiste plekjes en terrasjes.

Vliegtijd Madrid
Vliegtijd Madrid

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar MAD vliegen. De vliegtijd naar Madrid, is 2 uur en 25 minuten. Je kunt ook vanaf Rotterdam naar Spanje vliegen, maar niet rechtstreeks. De vluchten zijn inclusief tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Madrid inclusief tussenlanding is gemiddeld 5 uur en 10 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol of Eindhoven vliegen.

Madrid vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De afstand met Nederland is ongeveer 1.460 kilometer. Je hoeft geen rekening te houden met tijdsverschil. Ook wordt er gewoon met de euro betaald, dus van te voren een andere valuta aanschaffen is niet nodig. In Spanje wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Spanje. Je kunt er ontspannen en genieten van het aangename klimaat, je kunt met een kabelbaan over de stad toeren en van alles zien, je kunt winkelen, wandelen en fietsen en ook kun je genieten van diverse (Spaanse) gerechten in vele restaurantjes. Daarnaast is het erg leuk om naar kerkjes te gaan en verschillende musea te bezoeken. Ook is het erg gaaf om het Estadio Santiago Berna Béu op te zoeken. Dit is het voetbalstadion van Real.

Waar ligt Madrid?

Waar kun je in Spanje deze plaats vinden? Met de onderstaande kaart zie je in één oogopslag waar de plaats ligt en hoever het bijvoorbeeld van het vliegveld ligt. Ook kun je verschillende plekjes bekijken die erg mooi zijn. Je kunt met de kaart de route alvast uitstippelen.