Vliegtijd Madison

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

De Verenigde Staten kent ontzettend veel leuke steden. Madison is daar een van. Je kunt in de stad allerlei activiteiten doen en verschillende dingen bezichtigen. Wat er zoal te doen valt in de stad, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, is een goede voorbereiding het halve werk. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Madison in Wisconsin is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Madison (AMS-MSN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Madison (AMS-MSN) is gemiddeld 12 uur en 21 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem iets leuks mee zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld waarop je landt, heet Dane County Regional Airport. De afkorting is MSN.

Vliegtijd Madison vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-MSN) / (RTM-MSN)

Je kunt niet vanaf het vliegveld van Eindhoven naar de stad vliegen. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Rotterdam – Madison (RTM-MSN) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 15 uur en 55 minuten. Als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt, heb je de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.822 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voordat je op vakantie gaat op het vliegveld of bij een wisselkoersbureau. Het is in de stad 7 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Madison is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Wisconsin. Je kunt veel beleven in de stad. Zo kun je naar de Olbrich Botanical Gardens, de Wisconsin State Capitol, het Memorial Union Terrace, de Henry Vilas Zoo, Capitol Square, de State Street, de University of Wisconsin en het Chazen Museum of Art.