Vliegtijd Louisville

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Een daarvan is Louisville. Je kunt in de stad allerlei activiteiten doen. Onderaan de pagina lees je hier meer over. Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Louisville in Kentucky (VS) is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Louisville (AMS-SDF)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Louisville (AMS-SDF) is gemiddeld 12 uur en 11 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem iets leuks mee zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld van de stad heet Louisville International Airport. De afkorting is SDF.

Vliegtijd Louisville vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-SDF) / (RTM-SDF)

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Eindhoven te vertrekken. Wel kun je vertrekken vanaf Rotterdam. Het is dan wel het geval, dat je te maken krijgt met twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Rotterdam – Louisville (RTM-SDF) is gemiddeld 15 uur en 56 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.816 kilometer. Tijdens het verblijf kun je betalen met de Amerikaanse Dollar. Je kunt de valuta het beste aanschaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. In de regio is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Louisville is de grootste stad van de Amerikaanse staat Kentucky. Je kunt er veel activiteiten doen. Je kunt een bezoek brengen aan de mega Cavern, het Slugger Museum & Factory, het Kentucky Derby Museum, Churchill Downs, De big Four Bridge, Cave Hill Cemetery, het slugger Field en het Muhammad Ali Center.