Vliegtijd Ljubljana

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Een vakantie is erg leuk, maar er komen wel een aantal dingen bij kijken. Het is goed om je voor te bereiden. Dit kan door rekening te houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Ljubljana in Slovenië is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ljubljana (AMS-LJU)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ljubljana (AMS-LJU) is 1 uur en 40 minuten. Het is erg fijn, dat de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks zijn. Als je naar de stad vliegt, landt je op het vliegveld genaamd Ljubljana Joze Pucnik Airport. De afkorting is LJU.

Vliegtijd Ljubljana vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LJU) / (RTM-LJU)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad te vliegen. Je krijgt vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Ljubljana (EIN-LJU) is gemiddeld 14 uur en 50 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Ljubljana (RTM-LJU) is inclusief tussenlanding gemiddeld 12 uur. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 973 kilometer. Het is goed om te weten dat in de stad Sloveens gesproken wordt. Je hoeft geen rekening te houden met tijdsverschil. Het is in de stad even laat als in Nederland. Ook wordt er gewoon met de euro betaald.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Slovenië. Er zijn veel leuke dingen te doen in de stad. Zo kun je naar Old Town, de Drievoudige Brug, het Preserenplein, het Tivoli Park, het River Kanal, de Kathedraal van Sint Nicolaas, Metelkova en de bekende ‘Grad’.