Vliegtijd Lansing

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Lansing is een erg leuke stad om te bezoeken. Je kunt er ontspannende activiteiten doen, maar ook sportieve activiteiten. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Het is goed om te weten vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Lansing in Michigan (VS) is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast kun je kijken welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lansing (AMS-LAN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lansing (AMS-LAN) is gemiddeld 11 uur en 34 minuten. De vlucht is inclusief minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld iets mee waarmee je jezelf tijdens de vlucht kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Capital Region International Airport. De afkorting is LAN.

Vliegtijd Lansing vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LAN) / (RTM-LAN)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Het is wel mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Lansing (RTM-LAN) is gemiddeld 28 uur en 55 minuten. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.056 kilometer. Het is goed om te weten dat er betaald wordt met de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Het is vaak ook mogelijk om met de pinpas en creditcard te betalen. Tijdens het verblijf krijg je te maken met tijdsverschil. In de regio is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Lansing is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Michigan. Je kunt in de stad naar de State Capitol, de Potter Park Zoo, het Impression 5 Science Center, het Cooley Law School Stadium, The Creote Gallery, het Lansing Center, Old Town en River Trail.