Italië is niet ver weg en het is zeker de moeite waard om de stad Lamezia Therme te bezoeken. Er zijn veel indrukwekkende bezienswaardigheden en je kunt er diverse activiteiten doen. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Lamezia Therme in Italië is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lamezia Therme (AMS-SUF)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Lamezia Therme (AMS-SUF) is gemiddeld 4 uur en 5 minuten. Deze vliegtijd is inclusief minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Lamenia Terme Airport. De afkorting is SUF.

Vliegtijd Lamezia Therme vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-SUF) / (RTM-SUF)

Het is mogelijk om vanaf beide vliegvelden naar de stad te vliegen. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Lamezia-Therme (EIN-SUF) is gemiddeld 9 uur en 30 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Lamezia-Therme (RTM-SUF) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 20 uur en 25 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.732 kilometer. Het is fijn om te weten dat er geen tijdsverschil is met Nederland. Ook kun je er gewoon met de euro betalen. Je hoeft dus geen rekening te houden met een andere valuta. In de stad wordt Italiaans gesproken.

De hoofdstad

Lamezia Therme is een gemeente in de Italiaanse provincie Catanzaro. Je kunt er naar Statti, Parrocchia san Domenico, Castello Normanno Svevo, de Federico II Statue of Svevia, Parco Mitoio, Parco Dossi Cumuni, Bastione di Malta en het Theatro Umberto I.