Vliegtijd La Crosse

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Er zijn erg veel leuke steden in de Verenigde Staten die je kunt bezoeken. Ook La Crosse is erg leuk om naartoe te gaan. Je kunt er allerlei activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, is het goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar La Crosse in Wisconsin is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken en welke valuta er wordt gebruikt. Meer over bovenstaande zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – La Crosse (AMS-LSE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – La Crosse (AMS-LSE) is gemiddeld 12 uur. Het is goed om te weten dat het vliegtuig tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. Het vliegveld van de stad heet La Crosse Municipal Airport. De afkorting is LSE.

Vliegtijd La Crosse vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-LSE) / (RTM-LSE)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – La Crosse (RTM-LSE) is gemiddeld 33 uur en 37 minuten. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.873 kilometer. In de stad wordt met de Amerikaanse Dollar betaald. Je kunt deze valuta aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Ook is er tijdsverschil met Nederland. In de regio is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

La Crosse is een stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. Je kunt in de stad veel activiteiten doen. Je kunt er ontspannen, maar ook naar diverse bezienswaardigheden. Je kunt een bezoek brengen aan Grandad Bluff, het Riverside Park, Shrine of our lady of Guadelupe, het Franciscan Sisters of Perpetual Adoration Motherhouse, de Turtle Stack Brewery, het Island County Park en het Dahl Auto Museum.