Vliegtijd Kuala Lumpur

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Maleisië is een ontzettend gave bestemming om eens naar toe te gaan met het gezin of met je partner. Je kunt er erg veel doen. Ook is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, waar je landt, wat de vliegtijd naar Kuala Lumpur is, met welke valuta er wordt betaald, wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is, welke taal er wordt gesproken en wat er zoal te doen is in en rondom de stad. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar KUALA LAMPUR is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: KUALA LAMPUR AIRPORT (KUL)

Bereken de KUALA LAMPUR VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Kuala Lumpur (AMS – KUL)

Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Kuala Lumpur vliegen. Je landt dan op International Airport KUL. De vliegtijd naar Kuala Lumpur is rechtstreeks 12 uur en 24 minuten. Het is een lange reis, dus je kunt iets meenemen om jezelf mee te vermaken. Heb je geen rechtstreekse vlucht? Een overstap kan soms erg lang duren, je kan daardoor al snel 15 of 16 uur onderweg zijn. Bekijk daarom altijd goed of je een rechtstreekse vlucht hebt.

Vliegtijd Kuala Lumpur
Vliegtijd Kuala Lumpur

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam.

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar Maleisië. Je kunt vanaf Rotterdam vliegen, maar alleen met een tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd vanaf Rotterdam naar Kuala Lumpur (RTM- KUL) is inclusief tussenlanding 20 uur en 5 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol. Vanaf hier ben je het snelste op je bestemming.

Kuala Lumpur vliegafstand, valuta en tijdsverschil

Het ligt zo’n 10.325 kilometer van Nederland af. Je kunt rekening houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 6 uur later dan in Nederland. Ook kun je rekening houden met een andere valuta. Er wordt met de Malaysian Ringgit betaald. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Er worden verschillende Chinese talen gesproken.

De hoofdstad

De hoofdstad van Kuala Lumpur is Selangor. Je kunt er ontzettend veel zien. Zo kun ne naar de Petronas Twintowers, naar de Bata Caves, Chinatown, naar verschillende musea, winkelen bij verschillende centra en boulevards, heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants en je kunt verschillende marktjes bezoeken. Ook is er erg veel natuur in Kuala Lumpur. Hier kun je heerlijk tot rust komen, maar ook wandelen en fietsen.

Waar ligt Kuala Lumpur?

Op de kaart hieronder kun je de stad en de omgeving bekijken. Het is erg leuk en verstandig om voor vertrek goed te kijken welke gebieden je wilt bezoeken. Met de interactieve kaart kun je dat alvast doen.