Vliegtijd Kosice

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Het is erg leuk om naar Slowakije te gaan. Het is niet ver weg en er zijn veel leuke dingen te doen. Je kunt in de stad populaire activiteiten doen, waarvan een aantal voorbeelden onder aan de pagina staan vermeld. Je kunt van te voren rekening houden met vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Kosice in Slowakije is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kosice (AMS-KSC)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kosice (AMS-KSC) is gemiddeld 3 uur en 10 minuten. Het is een erg korte vliegtijd, maar je krijgt wel te maken met één tussenlanding. Hier kun je van te voren rekening mee houden. Het vliegveld waarop je landt, heet Kosice International Airport (Public/Military). De afkorting is KSC.

Vliegtijd Kosice vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KSC) / (RTM-KSC)

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Eindhoven naar de stad te vliegen. Wel kun je vliegen vanaf Rotterdam. De vliegtijd Rotterdam – Kosice (RTM-KSC) is gemiddeld 17 uur en 5 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.233 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland, dus hier hoef je ook geen rekening mee te houden. Ook wordt er met de Euro betaald. Je hoeft dus geen andere valuta aan te schaffen bij een wisselkoersbureau. Er wordt Slowaaks gesproken.

De hoofdstad

Kosice is de één na grootste stad van Slowakije en Metropool van Oost-Slowakije. Je kunt er van alles ondernemen. Zo kun je naar het Kathedraal van St. Elizabeth, de Singing Fountain, Zoo, Immaculata, Jakabov Palac, de Miklus Prison, het Historical Centre en het State Theatre.