Vliegtijd Kisumu

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Het is erg gaaf om een keer naar Kenia te gaan. Je kunt verschillende activiteiten doen in de stad. Welke er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Ook is het goed om naar andere zaken te kijken. Kijk van te voren vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Kisumu in Kenia is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het eventuele tijdsverschil is met Nederland. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kisumu (AMS-KIS)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kisumu (AMS-KIS) is gemiddeld 11 uur en 5 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het vliegveld waarop je landt, heet Kisumu Airport. De afkorting is KIS.

Vliegtijd Kisumu vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KIS) / (RTM-KIS)

Vanaf Eindhoven kun je naar de stad vliegen. Vanaf Rotterdam helaas niet. Als je vanaf Eindhoven vliegt, krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Kisumu (EIN-KIS) is gemiddeld 22 uur en 50 minuten inclusief tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.957 kilometer. In de stad wordt betaald met de Keniaanse Shilling. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 2 uur later dan in Nederland. Er wordt Engels en Swahili gesproken.

De hoofdstad

Kisumu is de hoofdstad van de provincie Nyanza. Je kunt er naar de Impala Sanctuary, het Museum, de Thimlich Ohinga Pre Historic Site, IntegriTour Day Tours, The West End Shopping Mall, Kit Mikayi, de St. Theresa Cathedral en Dunga Bay. Je kunt na een gezellige dag heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants of borrelen bij een van de gezellige bars.