Vliegtijd Khartoum

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Khartoum
Vliegtijd Khartoum

Een vakantie is erg leuk. Je hebt er hard voor gewerkt en er een tijd naar uit gekeken. Om niet voor onaangename verassingen te staan, kun je rekening houden met een aantal zaken. Je kunt van te voren bijvoorbeeld kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Khartoum is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, welke activiteiten er te doen zijn, wat het tijdsverschil met Nederland is en met welke valuta je er kunt betalen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Khartoum (AMS-KRT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Khartoum (AMS-KRT) is gemiddeld 15 uur en 10 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Khartoum International Airport. De afkorting is KRT.

Vliegtijd Khartoum
Vliegtijd Khartoum

Vliegtijd Khartoum vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KRT) / (RTM-KRT)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Eindhoven – Khartoum (EIN-KRT) is gemiddeld 19 uur en 10 minuten. De vliegtijd Rotterdam – Khartoum (RTM-KRT) is gemiddeld 15 uur en 45 minuten inclusief twee tussenlandingen. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 4.906 kilometer. Het is handig om te weten dat je te maken krijgt met tijdsverschil. Het is 2 uur later in de stad dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze heet de Zuid-Soedanese pond. Je kunt de valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Er wordt voornamelijk Arabisch en Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Soedan. Je kunt er naar het Sudan National Museum, Nile Street, de Universaty, Tuti Island, Presidential Place, Al Sabalouga, de Afra Mall en je kunt Real Sudan tours doen. In verschillende restaurants kun je heerlijke gerechten proeven.