Vliegtijd Karachi

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Karachi
Vliegtijd Karachi

Een vakantie is erg leuk. Je hoeft bijna nergens aan te denken en je kunt vol op genieten en leuke activiteiten doen. Wel is het handig om vooraf rekening te houden met een aantal zaken. Zo weet je zeker dat alles goed verloopt. Kijk van te voren vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Karachi is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het handig om te weten wat er te doen is in de stad, met welke valuta je er kunt betalen, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Karachi (AMS-KHI)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Karachi (AMS-KHI) is gemiddeld 10 uur en 5 minuten. Het is verstandig om er rekening mee te houden dat je tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding maakt. Het vliegveld waarop je landt, heet Jinnah International Airport. De afkorting is KHI.

Vliegtijd Karachi
Vliegtijd Karachi

Vliegtijd Karachi vanaf Eindhoven en Rotterdam(EIN-KHI) / (RTM-KHI)

Hhet is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam de vertrekken. Je krijgt vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Karachi (EIN-KHI) is gemiddeld 15 uur en 40 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Karachi (RTM-KHI) is gemiddeld 15 uur en 10 minuten inclusief tussenlandingen. De kortste vliegtijd en minste tussenlandingen heb je als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Karachi vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.003 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Pakistaanse Roepie. Deze valuta kun je aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Ook krijg je in de stad te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 4 uur later dan in Nederland. Hier kun je rekening mee houden. Er wordt Urdu gesproken.

De hoofdstad

Het is de grootste stad van Pakistan en de hoofdstad van de provincie Sindh. Je kunt er allerlei activiteiten doen. Je kunt naar het PAF Museum, naar Dolmen Mall Clifton, het Mazar-E-Quaid, het Mohatta Palace Museum, de Frere Hall, de Empress Market, Hawks Bay en Clifton Beach. Er is van alles te doen in de stad.