Vliegtijd Kaohsiung

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Kaohsiung
Vliegtijd Kaohsiung

Een vakantie is erg leuk. Je kunt er ontzettend lang naar toe leven. Wel is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Kaohsiung is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta je er kunt betalen, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kaohsiung (AMS-KHH)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kaohsiung (AMS-KHH) is gemiddeld 14 uur en 35 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. Het vliegveld waarop je landt, heet Kaohsiung International Airport. De afkorting is KHH.

Vliegtijd Kaohsiung
Vliegtijd Kaohsiung

Vliegtijd Kaohsiung vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-KHH) / (RTM-KHH)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Je krijgt dan wel vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Kaohsiung (EIN-KHH) is gemiddeld 22 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Kaohsiung (RTM-KHH) is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 18 uur en 25 minuten. De kortste vliegtijd heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.631 kilometer. Het is een behoorlijk eindje, dus neem iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. In de stad wordt betaald met de Taiwanese Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor je op vakantie gaat. Dit kan bijvoorbeeld bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 7 uur later dan in Nederland.

De hoofdstad

Het is een stad en een stadsprovincie in het zuiden van Taiwan. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Je kunt een bezoek brengen aan het Fo Guang Shan Buddha Museum, Cijin Island, Main Public Library, de Dragon Tiger Tower, The Dome of Light, het Fo Guang Shan Klooster, het Lianchi (Lotus) Lake en de Ai He. Ai He is een love river.