Vliegtijd Kalispell

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Kalispell

Als je naar Kalispell gaat, is het handig om van te voren wat zaken door te nemen. Zo ga je goed voorbereid op pad en kom je niet snel voor onverwachte situaties te staan. Je kunt van te voren kijken naar vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Kalispell is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kalispell (AMS-FCA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kalispell (AMS-FCA) is gemiddeld 14 uur en 1 minuut. Je kunt tijdens de vlucht minimaal één tussenlanding verwachten. Het vliegveld waarop je landt, heet Glacier Park International Airport. De afkorting is FCA.

Vliegtijd Kalispell
Vliegtijd Kalispell

Vliegtijd Kalispell vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-FCA) / (RTM-FCA)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Het is wel mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Wel krijg je dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Kalispell (RTM-FCA) is gemiddeld 20 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je hebt de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen als je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.330 kilometer. Als je naar de stad gaat, krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 8 uur vroeger dan in Nederland. Ook kun je er met een andere valuta betalen. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Het is mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Kalispell is een stad in Flathead Country in de Amerikaanse staat Montana. Je kunt er ontspannen, maar je kunt ook verschillende activiteiten doen. Populaire activiteiten, zijn onder andere: Conrad Mansion, het Flathead Lake State Park, het Hockaday Museum of Art, het Wild Horse Island State Park, het Woodland Waterpark en Thompson Chain of Lakes.