Vliegtijd Kalamazoo

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Kalamazoo

De Verenigde Staten kent veel leuke steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Daar is Kalamazoo een van. Je kunt er veel activiteiten doen. Wat er zoal te doen is in de stad, lees je onderaan de pagina. Het is goed om te weten vanaf waar je vertrekt, wat de vliegtijd naar Kalamazoo is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarbij is het goed om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kalamazoo (AMS-AZO)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Kalamazoo (AMS-AZO) is gemiddeld 11 uur en 48 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd is redelijk lang, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee voor tijdens de reis. Je landt op het vliegveld genaamd Kalamazoo/Battle Creek International Airport. De afkorting is AZO.

Vliegtijd Kalamazoo
Vliegtijd Kalamazoo

Vliegtijd Kalamazoo vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-AZO) / (RTM-AZO)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Je zult er dan wel rekening mee moeten houden, dat je te maken krijgt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Kalamazoo (RTM-AZO) is gemiddeld 16 uur en 41 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.503 kilometer. Het is goed om te weten dat er in de stad met een andere valuta wordt betaald. Deze heet de Amerikaanse Dollar. Je kunt de Amerikaanse Dollar aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is 6 uur vroeger in de stad dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de gelijknamige Country en een stad in de Amerikaanse staat Michigan. Er zijn veel dingen te doen in de stad. Zo kun je naar het Valley Museum, Institute of Arts, Nature Center, Gene the Pumpkin Man, het Markin Glen Country Park, het Milham Park en Bank Street Farmer’s Market.