Hoelang is de vliegtijd naar Japan? Dat is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Hoelang de vliegtijd naar Japan is, hangt natuurlijk af van waar je precies naartoe gaat. Naar de ene stad is het langer vliegen dan de andere stad. Ook hangt het van bijvoorbeeld tussenlandingen af hoelang je er over doet om er te komen. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden vanaf Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam Schiphol naar de Japanse steden Tokio en Osaka. Ook lees je meer over de vliegafstand naar deze steden, de valuta van het land en de ligging van Japan.


Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Japan

De vliegtijd naar Japan, Tokio vanaf Amsterdam Schiphol bedraagt 11 uur. Dit is een rechtstreekse vlucht. Ook de vliegtijd naar Osaka vanaf Amsterdam Schiphol is 11 uur. Naar deze stad in Japan maak je ook geen tussenlandingen.

Vliegtijd Japan

Vliegtijd Japan vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je naar Tokio of Osaka vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, dan vlieg je rechtstreeks met een vliegtijd van 11 uur. Maar hoelang is de vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de steden in Japan? De vliegtijd naar Tokio vanaf Eindhoven is 19 uur en 25 minuten. Je maakt hierbij één tussenlanding. De vliegtijd naar Osaka vanaf Eindhoven is precies even lang, namelijk ook 19 uur en 25 minuten. Ook tijdens deze vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Als je vanaf Rotterdam naar Tokio wilt vliegen, dan maak je ook één tussenlanding. De vliegtijd is dan 17 uur en 10 minuten gemiddeld. De vliegtijd vanaf Rotterdam is gemiddeld 17 uur en 35 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen. Zo zie je maar dat vliegtijden binnen het land kunnen verschillen van elkaar.

Bestemmingen in Japan:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Japan, Tokio, is 9.671 kilometer. De vliegafstand naar Osaka is iets korter, namelijk 9.558 kilometer. In het land wordt betaald met de Japanse Yen. Het is goed om dit van te voren te weten, zodat je de valuta kunt aanschaffen bij een wisselkoersbureau.

Ligging

Het is een land in het oosten van Azië. Het bestaat voor het grootste deel uit vier eilanden en nog 4.000 andere kleine eilandjes. Het land grenst aan Siberië, Zuid-Korea, Taiwan, de Oost-Chinese zee, de Japanse zee en de Stille oceaan.