Vliegtijd Jacksonville North Carolina

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Jacksonville NC
Vliegtijd Jacksonville NC

Je hebt meerdere steden in de Verenigde Staten die Jacksonville heten. Op deze pagina vind je meer over deze stad in de Amerikaanse staat North Carolina. Je kunt in deze stad erg veel indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken. Onderaan de pagina vind je meer activiteiten die erg leuk zijn onder de toeristen. Als je op vakantie gaat kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd Jacksonville North Carolina is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarbij is het verstandig om te kijken naar met welke valuta je kunt betalen, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jacksonville, NC (AMS-OAJ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jacksonville, NC (AMS-OAJ) is gemiddeld 12 uur en 48 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Albert J. Ellis Airport, waarvan de afkorting OAJ is.

Vliegtijd Jacksonville NC
Vliegtijd Jacksonville NC

Vliegtijd Jacksonville, NC vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-OAJ) / (RTM-OAJ)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vliegen vanaf Rotterdam. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Jacksonville, NC (RTM-OAJ) is gemiddeld 16 uur en 45 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken als je wilt vliegen met de minste tussenlandingen en de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.708 kilometer. Het is handig om rekening te houden met tijdsverschil. Het is er namelijk 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Je kunt er betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat North Carolina. Er zijn verschillende activiteiten te doen waardoor je vakantie nog leuker is. Je kunt naar Veterans Memorial, Lynwood Park Zoo, Le Jeune Memorial Gardens, Antique Mall, Sea Witch Antiquese en je kunt er verschillende boottochten en tours doen.