Vliegtijd Jackson Wyoming

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Jackson WY
Vliegtijd Jackson WY

In de Verenigde Staten zijn er meerdere steden die Jackson heten. Op deze pagina lees je meer over deze stad in de Amerikaanse staat Wyoming. Je kunt in deze stad veel doen. Onder aan de pagina lees je meer over welke activiteiten er zoal te doen zijn. Vooraf is het goed om naar een aantal zaken te kijken. Kijk allereerst vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Jackson, WY is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast kun je kijken naar welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jackson, WY (AMS-JAC)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jackson, WY (AMS-JAC) is gemiddeld 19 uur en 39 minuten. Het is een erg lange vlucht waarbij je te maken krijgt met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Jackson Hole Airport. De afkorting is JAC.

Vliegtijd Jackson WY
Vliegtijd Jackson WY

Vliegtijd Jackson Wyoming vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-JAC) / (RTM-JAC)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen als je vliegt met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Jackson, WY (RTM-JAC) is gemiddeld 19 uur en 41 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.418 kilometer. In de stad krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook kun je er met een andere valuta betalen. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. De Amerikaanse Dollar is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Wyoming. Je kunt er ontspannen, maar ook veel ondernemen. Er zijn voor toeristen verschillende activiteiten te doen. Je kunt naar Laurance Rockefeller Preserve, Hole Aerial Tram, National Elk Refuge, Antelope Flats, Town Square, Jenny Lake, Rendezvous Mountain en je kunt er verschillende natuurtochten doen.