Vliegtijd Irkutsk

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Irkutsk

Als je op vakantie gaat, is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd Irkutsk is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en wat er allemaal te doen is. Meer over bovenstaande zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Irkutsk (AMS-IKT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Irkutsk (AMS-IKT) is gemiddeld 10 uur en 50 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt bijvoorbeeld een goed boek meenemen zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Irkutsk international Airport. De afkorting is IKT.

Vliegtijd Irkutsk
Vliegtijd Irkutsk

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Irkutsk (EIN-IKT) / (RTM-IKT)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Als je vliegt vanaf Rotterdam, krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Irkutsk (RTM-IKT) is gemiddeld 15 uur en 25 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.352 kilometer. Je kunt er rekening mee houden, dat je te maken krijgt met een andere valuta. In de stad wordt betaald met de Russische Roebel. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 8 uur later dan in Nederland. Er wordt Russisch gesproken.

De hoofdstad

Irkutsk is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. In de stad kun je veel ondernemen. Je kunt een bezoek brengen aan 130 Kvartal, Monument to the founder, het Cathedral of the Eiphany, het Academic Drama Theater, Sculpture Babr, Tourist Monument en Znamensky Monastery.