Vliegtijd Indianapolis

De Verenigde Staten kent veel leuke steden. Indianapolis is ook een stad dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Je kunt er veel leuke activiteiten doen en veel indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen en wat de vliegtijd naar Indianapolis is. Ook zie je wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Indianapolis (AMS-IND)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Indianapolis (AMS-IND) is gemiddeld 11 uur en 47 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Indianapolis International Airport. De afkorting is IND.

Vliegtijd Indianapolis
Vliegtijd Indianapolis

Vliegtijd Indianapolis vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-IND) / (RTM-IND)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam de vliegen. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Indianapolis (RTM-IND) is 15 uur en 45 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.695 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Als je naar de stad gaat, krijg je ook te maken met tijdsverschil. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Indiana. Je kunt er veel bezichtigen en er zijn veel activiteiten te doen. Je kunt naar het :

  • Children’s Museum,
  • Victory Field,
  • Lucas Oil Stadium,
  • het Motor Speedway Museum,
  • Indiana War Memorial,
  • het Museum of Art,
  • Central Cana,
  • Monument Circle.