Vliegtijd Iguassu Falls

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Iguassu Falls
Vliegtijd Iguassu Falls

Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kom je niet snel voor onaangename verassingen te staan. Iguassu Falls wordt ook wel Foz Do Iguaçu genoemd. Als je daar naar toe gaat, kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen. Ook is het goed om te kijken wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil met Nederland is en wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Iguassu Falls (AMS-IGU)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Iguassu Falls (AMS-IGU) is gemiddeld 16 uur. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt tijdens de vlucht jezelf vermaken door bijvoorbeeld een goed boek te lezen. Het vliegveld van de stad heet Cataratas International Airport. De afkorting ervan is IGU.

Vliegtijd Iguassu Falls
Vliegtijd Iguassu Falls

Vliegtijd Iguassu Falls vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-IGU) / (RTM-IGU)

Je kunt vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Iguassu Falls (EIN-IGU) is gemiddeld 32 uur en 31 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Iguassu Falls (RTM-IGU) is gemiddeld 22 uur en 41 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Iguassu Falls vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 10.620 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met een andere valuta. Er wordt namelijk met de Braziliaanse Real betaald. Deze valuta kun je voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de stad 3 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Portugees gesproken.

De hoofdstad

Iguassu Falls is een stad en gemeente in de Braziliaanse deelstaat Paraná. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar Iguazu Falls, Iguacu National Park, Parque des Aves, de buddhist Temple, de Iguacu River, Lake Itaipu, Ecomuseu de Itaupú en naar Ipora. Je kunt de dag afsluiten door heerlijke gerechten te proeven in diverse restaurants.