Vliegtijd Hurghada

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Hurghada met alle reisinformatie via tui.nl:

Een rechtstreekse vlucht naar de bestemming Hurghada is sneller dan een vlucht met een tussenlanding. Bekijk vooraf welke aankomst- en vertrektijd voor u het beste uitkomt en vergelijk de vliegtijden met elkaar. Soms is een vlucht met tussenlandingen goedkoper, maar houdt dan wel rekening met meer reistijd. Vergelijk hieronder de vluchtmogelijkheden en bekijk de beste tijden.

 

Vliegtickets-Hurghada

Hurghada is een erg leuke vakantiebestemming. Als je hebt besloten om op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Je kunt kijken vanaf welk vliegveld je vertrekt, wat de vliegafstand en vliegtijd naar Hurghada is, of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het ook erg leuk om alvast te weten wat er zoal te doen is in en rondom deze plaats. Meer hierover lees je hieronder.

 

Vertrekken naar HURGHADA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: HURGHADA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens via TUI:

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Hurghada vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

Hurghada ligt ongeveer 3.700 kilometer van Nederland af. Je kunt ook rekening houden met het tijdsverschil. Het is er 1 uur later dan in Nederland. Alleen aan het eind van april en het eind van september is er even geen tijdsverschil. Dit komt doordat in Egypte de zomertijd later ingaat en eerder eindigt. In Egypte wordt met de Egyptische Pond betaald.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Hurghada (AMS – HRG)

Je kunt vanaf Schiphol naar Egypte vliegen. De meeste vluchten zijn rechtstreeks maar soms heb je één of meerdere tussenlandingen. Als je met één tussenlanding vanaf Schiphol vliegt, is de vliegtijd naar Hurghada gemiddeld 7 uur en 40 minuten. In het hoogseizoen gaan er meerdere rechtstreekse vluchten. De vliegtijd wordt dan aanzienlijk korter.

Vliegtijd Hurghada
Vliegtijd Hurghada

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven (EIN – HRG) vertrekken er ook vluchten naar Egypte. Je kunt ook vanaf Rotterdam (RTM – HRG) vliegen, maar de vluchten duren over het algemeen vanaf hier het langst. Dit komt doordat er bijna geen vluchten zijn met één tussenlanding en de meeste vluchten inclusief 2 of meerdere tussenlandingen zijn. Gemiddeld is de vliegtijd naar Egypte 12 uur inclusief een tussenlanding. Tijdens het hoogseizoen gaan ook vanaf Eindhoven en Rotterdam meer vluchten richting deze bestemming. Daartussen zitten ook rechtstreekse vluchten. Het wordt dan ook aantrekkelijk om vanaf één van deze vliegvelden te vertrekken.

De hoofdstad

Hurghada is een stad waar veel toeristen naar toe komen. Het is en een favoriete badplaats aan de Rode Zee, maar je zult het wel als hoofdstad kunnen zien. Er valt van alles te doen. Zo zijn er uitstekende duikmogelijkheden, zijn er mooie zandstranden waar je heerlijk tot rust kunt komen, heerst er een aangenaam tropisch klimaat en is er een rijke cultuur. Ook kun je verschillende woestijnsafari’s volgen in Hurghada. Voor jong en oud is er altijd wel iets te doen.

Waar ligt Hurghada?

Wil jij weten waar deze plaats precies ligt? Gebruik dan de onderstaande kaart. Je kunt precies de afstand tot het vliegveld bekijken maar ook alvast door de stad wandelen met Streetview.