Vliegtijd Huntsville

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Huntsville
Vliegtijd Huntsville

Huntsville klinkt misschien niet als een gezellige stad als je naar de naam kijkt, maar het is toch zeker een erg leuke stad om te bezoeken. Je kunt naar verschillende bezienswaardigheden en er zijn voor jong en oud veel leuke activiteiten te doen. Voorbeelden daarvan, vind je onderaan de pagina. Het is goed om van te voren te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil met Nederland is en welke taal er wordt gesproken. Meer daarover, lees je hieronder op deze pagina.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Huntsville (AMS-HSV)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Huntsville (AMS-HSV) is gemiddeld 12 uur en 50 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus hier kun je rekening mee houden. Neem bijvoorbeeld een goed boek mee, een kruiswoordpuzzel of een afspeellijst aan muziek. Het vliegveld van de stad heet Huntsville International Airport.

Vliegtijd Huntsville
Vliegtijd Huntsville

Vliegtijd Huntsville vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN – HSV) / (RTM-HSV)

Helaas vertrekken er geen vliegtuigen vanaf Eindhoven en vanaf Rotterdam. Je zult dus vanaf Amsterdam Schiphol moeten vertrekken als je naar Huntsville wilt gaan.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.162 kilometer. Het is belangrijk om rekening te houden met de andere valuta. Je kunt er namelijk met de Amerikaanse Dollar betalen, die is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Het is mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen, maar hier wordt wel een bedrag extra voor in rekening gebracht. In de stad krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De Hoofdstad

Huntsville is een stad in de Amerikaanse staat Alabama. Je kunt er verschillende activiteiten doen, die de vakantie nog leuker maken. Je kunt een bezoek brengen aan de Botanical Gardens, het U.S. Space and Rocket Center, Monte Sano State Park, Harmony Park Safari, Visitor Information Center, Big Spring Park, het Von Braun Center en Burritt on the Mountain.