Vliegtickets-Holguin

Het is altijd erg leuk om op vakantie te gaan. Maar hoe lang moet je daarvoor vliegen? Ook is het ontzettend gaaf als je naar Cuba mag. Als je hier naartoe gaat, land je in Holguín. Vooraf is het handig om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Holguín is en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast kun je ook rekening houden met het tijdsverschil en de valuta waarmee wordt betaald. Ook kun je je vast inlezen over de hoofdstad. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar HOLGUÍN via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: HOLGUÍN AIRPORT (HOG)

Bereken de HOLGUÍN VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Holguín (AMS – HOG)

De vliegtijd naar Holguín – Cuba is ongeveer 10 uur en 40 minuten als je vliegt met TUIfly op het vliegveld Frank País. Let er wel op dat dit de gemiddelde vliegtijd is, bekijk altijd de meest actuele reistijd op de site van een aanbieder zoals Tui. Het is een lange zit, dus neem iets leuks mee om jezelf te kunnen vermaken. Er gaan helaas geen vluchten van Eindhoven, Groningen en Rotterdam naar Holguín. De vliegtijd naar Holguín is daarom vanaf die luchthavens ook niet te bepalen.

Vliegtijd Holguín Cuba
Vliegtijd Holguín Cuba

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

Wellicht is het leuk om te weten wat de vliegafstand naar Holguín eigenlijk is vanaf Amsterdam Schiphol. De afstand is ongeveer 7.500 kilometer. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is in Cuba 6 uur vroeger dan in Nederland. Tussen de laatste zondag van maart en 1 april is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Ook is het handig om te weten dat er in Cuba met de Cubaanse Peso wordt betaald. Je kunt dus vooraf het beste wat euro’s inwisselen voor de Cubaanse Peso’s. Er wordt vooral Spaans gesproken.

De hoofdstad

De hoofdstad van Cuba is Havana. Het ligt aan de noordkust van Cuba. Holguín zelf is een hoofdstad van een van de veertien provincies van Cuba. Het staat bekend om de suikerrietplantages en de koffiebonen die er verbouwd worden. Er zijn vele toeristische gebieden te bezoeken die je zowel in groepsverband als met een taxi kunt bekijken. Onthoudt wel dat Cuba een ander land is dan Nederland en dat je niet overal zonder gids kunt lopen. In de avond dien je daarom ook bepaalde gebieden te mijden. In het hotel kunnen ze je prima vertellen wat leuke plekken zijn om te bekijken en waar je in de avond en nacht heerlijk kunt uitgaan.

Waar ligt Holguín?

Hieronder kun je de kaart van de stad bekijken. Je kunt erg handig via de Google kaart bekijken hoe je bij een bepaalde plek komt, maar ook hoe ver het rijden is van bijvoorbeeld het vliegveld naar je hotel. Je weet dan ongeveer wat je kwijt bent aan taxi kosten.