Vliegtijd Helena

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar Helena gaat, kun je je voorbereiden. Je kunt van te voren kijken welke activiteiten er allemaal te doen zijn. Zo weet je zeker of het echt een leuke vakantiebestemming voor jou is. Onder aan de pagina vind je een aantal populaire activiteiten. Je kunt vooraf bekijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Helena is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, wat de valuta is en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Helena (AMS-HLN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Helena (AMS-HLN) is gemiddeld 14 uur en 23 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je jezelf tijdens de vlucht kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Helena Regional Airport, waarvan de afkorting HLN is.

Vliegtijd Helena
Vliegtijd Helena

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Helena (EIN-HLN) / (RTM-HLN)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vliegen vanaf Rotterdam. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Helena (RTM-HLN) is gemiddeld 20 uur en 6 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.149 kilometer. In de stad krijg je te maken met tijdsverschil. Het is er 9 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er een andere valuta gebruikt. Dit is de Amerikaanse Dollar. Je kunt de Amerikaanse Dollar aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Montana. Je kunt naar Cathedral, Gates of the Mountains, Montana State Capitol, Great Northern Carousel, Last Change Gulch, Montana Blue Jewel Mine en Reeder’s Alley. Na een gezellige dag kun je dineren in één van de vele restaurants.