Vliegtijd Harare

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Het is erg leuk om naar Zimbabwe op vakantie te gaan. Wel is het handig om dan rekening te houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Harare is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Harare (AMS-HRE)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Harare (AMS-HRE) is gemiddeld 12 uur. Tijdens de vlucht krijg je te maken met één tussenlanding. Je kunt bijvoorbeeld een goed boek meenemen, zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld van de stad heet Harare International Airport, waarvan de afkorting HRE is.

Vliegtijd Harare
Vliegtijd Harare

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Harare (EIN-HRE) / (RTM-HRE)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vliegen. Wel krijg je vanaf deze vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Harare (EIN-HRE) is gemiddeld 16 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-HRE) is gemiddeld 19 uur inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.214 kilometer. In de stad wordt betaald met de Zimbabwaanse Dollar. Je kunt deze valuta aanschaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is in de stad één uur later dan in Nederland. Er wordt Shona gesproken.

De Hoofdstad

Het is de hoofdstad van Zimbabwe. Je kunt er naar verschillende bezienswaardigheden en je kunt er diverse activiteiten doen. Zo kun je naar de Victoria Watervallen, Wild is Life Trust and Zen, de Zambezi River Bridge, het Hwange National Park, Groot Zimbabwe, Matobo National Park, Lake Kariba en naar het Natural History Museum.