Vliegtijd Hannover

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Hannover is niet heel ver vliegen, maar er komen wel een aantal dingen bij kijken. Vanaf welk vliegveld kun je bijvoorbeeld rechtstreeks naar de stad vliegen? Ook is het handig om te kijken wat de vliegtijd naar Hannover is, wat de vliegafstand is en hoe het vliegveld heet waarop je landt. Daarbij is het fijn om te weten of er betaald wordt met een andere valuta, of er tijdsverschil is met Nederland, welke taal er wordt gesproken en welke activiteiten er zoal te doen zijn. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Hannover (AMS-HAJ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Hannover (AMS-HAJ) is 1 uur. Het is een erg korte vliegtijd, omdat het een rechtstreekse vlucht is en de vliegafstand niet erg ver. Je landt op het vliegveld genaamd Hannover-Langenhagen Airport. De afkorting is HAJ.

Vliegtijd Hannover
Vliegtijd Hannover

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Hannover (EIN-HAJ) / (RTM-HAJ)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vliegen, maar alleen inclusief minimaal één tussenlanding. De vliegtijd Eindhoven – Hannover (EIN-HAJ) is gemiddeld 5 uur en 50 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd vanaf Rotterdam (RTM-HAJ) is gemiddeld 6 uur en 35 minuten inclusief tussenlanding. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 335 kilometer. Het is geen grote vliegafstand. Het is erg fijn, dat je geen rekening hoeft te houden met tijdsverschil. Het is er namelijk even laat als in Nederland. Ook wordt er gewoon met de euro betaald. Daarnaast wordt er Duits gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen. Je kunt er veel doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Royal Gardens of Herrenhausen, de City Hall, Erlebnis Zoo, Maschsee, Berggarten, Eilenriede, Aegidienkirche en het Alles Rathaus. Je kunt er veel indrukwekkende gebouwen zien en het is mogelijk om er goed te winkelen en heerlijk te eten. Er zijn talloze restaurants waar je heerlijke gerechten kunt proeven.