Vliegtijd Gwangju

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je op vakantie gaat, wil je niet graag voor onaangename verassingen komen te gaan. Daarom is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Gwangju is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, wat de valuta is en wat er allemaal te doen is. Meer over bovengenoemde zaken, kun je hieronder lezen.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Gwangju (AMS-KWJ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Gwangju (AMS-KWJ) is gemiddeld 18 uur en 15 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht vanaf Amsterdam Schiphol te maken met minimaal twee tussenlandingen. Het is een lange reis, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om tijdens de reis te lezen. Het vliegveld van de stad heet Gwangju Airport, waarvan de afkorting KWJ is.

Vliegtijd Gwangju
Vliegtijd Gwangju

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Gwangju (EIN-KWJ) / (RTM-KWJ)

Je kunt vanaf Eindhoven of Rotterdam vertrekken. Ook hier krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Gwangju (EIN-KWJ) is gemiddeld 32 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Gwangju (RTM-KWJ) is gemiddeld 22 uur en 50 minuten. De kortste vliegtijd en vliegduur heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar de stad is 9.023 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met de andere valuta. Er wordt namelijk met de Won betaald. Deze valuta kun je voor vertrek aanschaffen bij diverse wisselkoersbureaus. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 8 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Koreaans gesproken.

De hoofdstad

Het is een plaats in Zuid-Korea. Je kunt aan veel bezienswaardigheden een bezoek brengen. Ga bijvoorbeeld eens langs het Mudeungsan National Park, het May 18th National Cemetery, Pungam Reservoir, het Folk Museum, de World Cup Stadium, het Museum of Art, de JeungSimSa Temple of naar Jungoe Park.