Vliegtijd Guadalajara

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Guadalajara is een stad in Mexico waar je veel leuke activiteiten kunt doen. Je kunt de cultuur leren kennen, ontspannen maar ook veel ondernemen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Het is verstandig om vooraf te kijken vanaf welk vliegveld je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Guadalajara is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Guadalajara (AMS-GDL)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Guadalajara (AMS-GDL) is gemiddeld 15 uur en 50 minuten. Het is een lange vliegtijd en je krijgt tijdens de vlucht te maken met één tussenlanding. Zorg dat je hier rekening mee houdt. Je landt op het vliegveld genaamd Don Miguel Hidalgo Y Costilla International Airport. De afkorting is GDL.

Vliegtijd Guadalajara
Vliegtijd Guadalajara

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (EIN-GDL)/ (RTM-GDL)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Vanaf Rotterdam kun je wel naar de stad vliegen. De vliegtijd Eindhoven – Guadalajara (RTM-GDL) is gemiddeld 20 uur en 17 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, voor de kortste vliegtijd.

Guadalajara vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.370 kilometer. Je kunt in de stad met de Mexicaanse Peso betalen. Deze valuta kun je het beste voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Guadalajara is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Je kunt er veel ondernemen, maar ook ontspannen. Zo kun je wandelen en fietsen in het park, maar je kunt ook verschillende activiteiten doen of historische gebouwen en monumenten bezichtigen. Je kunt onder andere naar Instituto Cultural Cabanas, Expiatory Temple, Teatro Degollado, het Cathedral, Zoologico, Bosque Colomos, Estadio Omnilife en Basilica de Zapopan.