Vliegtijd Greenville

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Greenville, SC is een erg leuke stad in de Verenigde Staten. Je kunt er veel activiteiten doen. Een aantal populaire activiteiten worden onder aan de pagina genoemd. Als je op vakantie gaat, is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Kijk vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Greenville, SC (AMS-GSP)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Greenville, SC (AMS-GSP) is gemiddeld 12 uur en 22 minuten. Als je vliegt vanaf Amsterdam, krijg je te maken met één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Greenville-Spartanburg International Airport. De afkorting is GSP.

Vliegtijd Greenville
Vliegtijd Greenville

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Greenville (EIN-GSP)/ (RTM-GSP)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Je vliegt dan met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Greenville, SC (RTM-GSP) is gemiddeld 17 uur en 1 minuut. Dit is inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam vertrekken voor de kortste vliegtijd.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.824 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je het beste voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Het is mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen, maar hier wordt wel een klein bedrag extra voor in rekening gebracht. Het is er 6 uur vroeger en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Greenville, SC is een stad in de Amerikaanse staat South Carolina. Er zijn veel populaire activiteiten te doen. Zo kun je naar Falls Park on the Reedy, The Peace Center, GHS Swang Rabbit Trail, Fluor Field at the West End, The Children’s Museum of the upstate, Paris Mountain State Park, Zoo, Poinsett Bridge en de Liberty Bridge.