Vliegtijd Greensboro

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Een vakantie is ontzettend leuk, maar er komen wel een aantal zaken bij kijken. Kijk van te voren vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Greensboro is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat je er allemaal kunt doen. Als je dit van te voren allemaal weet, kun je met een gerust hart op vakantie. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Greensboro (AMS-GSO)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Greensboro (AMS-GSO) is gemiddeld 12 uur en 38 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met één tussenlanding. Tijdens de vlucht kun je een goed boek lezen of een film kijken op het stoelschermpje. Zo vermaak je jezelf goed tijdens de lange vlucht. Het vliegveld van de stad heet Piedmont Triad International Airport, waarvan de afkorting GSO is.

Vliegtijd Greensboro
Vliegtijd Greensboro

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (EIN-GSO)/ (RTM-GSO)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam de vertrekken. De vliegtijd Rotterdam – Greensboro (RTM-GSO) is gemiddeld 16 uur en 32 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met twee tussenlandingen. De kortste vliegtijd, heb je als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol.

Greensboro vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.583 kilometer. Je kunt er betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het mogelijk om met de pinpas of de creditcard te betalen. In de stad is het 6 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Greensboro is een stad in de Amerikaanse staat North Carolina. Het is erg leuk om te stad te leren kennen en er verschillende activiteiten te doen. Een aantal populaire activiteiten en/of bezienswaardigheden, zijn: Science Center, Guilford Courthouse National Military, Coliseum Complex, Children’s Museum, Wet ‘N Wild Emerald Pointe, BurMil Park, Blandwood, Lake Brandt Trials en het International Civil Rights Center & Museum.