Vliegtijd Green Bay

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Je kunt kijken wat er allemaal te doen is in de stad, zodat je een planning kunt maken. Onderaan de pagina vind je een aantal voorbeelden van populaire activiteiten. Ook is het verstandig om te kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Green Bay is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarbij is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta is en wat het tijdsverschil met Nederland is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Green Bay (AMS-GRB)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Green Bay (AMS-GRB) is gemiddeld 12 uur en 7 minuten. Het is een vlucht waarbij je te maken krijgt met een tussenlanding. Je kunt voor tijdens de vlucht iets leuks meenemen, zodat je jezelf kunt vermaken. Het vliegveld waarop je landt, heet Austin Straubel International Airport. De afkorting is GRB.

Vliegtijd Green bay
Vliegtijd Green bay

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (EIN-GRB)/ (RTM-GRB)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Amsterdam te vliegen als je vliegt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Green Bay (RTM-GRB) is 16 uur en 49 minuten inclusief tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegduur.

Green Bay vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.783 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek. Het is mogelijk om met de pinpas of creditcard te betalen, maar hier wordt wel een bedrag extra voor in rekening gebracht. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Green Bay is een stad in de Amerikaanse staat Wisconsin. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar Lambreau Field, Greenbay Packer Hall of Fame, Bay  Beach Amusement Park, Green Bay Botanical Garden, New Zoo & Adventure Park, Bay Beach Wildlife Sanctuary, National Raidroad Museum en je kunt een bezoek brengen aan het Neville Public Museum.