Vliegtijd Great Falls

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Great Falls is erg indrukwekkend om te bezoeken. Als je op vakantie gaat, is dat erg leuk. Maar je zult wel rekening moeten houden met een aantal dingen. Als je vooraf bekijkt vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Great Falls is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt, krijg je niet snel te maken met onaangename verassingen. Ook is het fijn om te weten wat er zoal te doen is, wat het tijdsverschil met Nederland is, welke valuta er wordt gebruikt en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Great Falls (AMS-GTF)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Great Falls (AMS-GTF) is gemiddeld 14 uur en 3 minuten. De vliegtijd is erg lang dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je jezelf kunt vermaken. De vlucht is inclusief tussenlanding. Het vliegveld heet Great Falls International Airport, waarvan de afkorting GTF is.

Vliegtijd Great Falls
Vliegtijd Great Falls

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (EIN-GTF)/ (RTM-GTF)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen als je vliegt met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Great Falls (RTM-GTF) is gemiddeld 21 uur en 54 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. De kortste vliegtijd heb je als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.107 kilometer. Je kunt in de stad betalen met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek. Ook is het mogelijk om met de pinpas of de creditcard te betalen. Hier wordt een bedrag extra voor in rekening gebracht. Het is er 8 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Great Falls is een stad in de Amerikaanse staat Montana. Je kunt er veel activiteiten doen. Een paar bekende activiteiten en/of bezienswaardigheden, zijn: Lewus And Clark Interpretive Center, C.M. Russell Museum, Giant Springs State Park, River’s Edge Trail, Holiday Village Mall, Ryan Dam of the Missouri, Gibson Park, Visitor Center en het Electric City Waterpark.