Vliegtijd Grand Rapids

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Dit kan door rekening te houden met een aantal zaken. Bekijk vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Grand Rapids is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Ook kun je alvast een planning maken met activiteiten die je wilt gaan doen. Onder aan de pagina vind je een aantal activiteiten die erg populair zijn om te doen.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Grand Rapids (AMS-GRR)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Grand Rapids (AMS-GRR) is gemiddeld 11 uur en 26 minuten. De vliegtijd is inclusief tussenlanding. Dit is iets waar je rekening mee kunt houden. Het vliegveld van de stad heet Gerald R. Ford International Airport. De afkorting is GRR.

Vliegtijd Grand Rapids
Vliegtijd Grand Rapids

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam(EIN-GRR)/ (RTM-GRR)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Grand Rapids (RTM-GRR) is gemiddeld 16 uur en 44 minuten inclusief tussenlanding. Je kunt het beste vanaf Amsterdam vliegen voor de kortste vliegduur.

Grand Rapids vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.515 kilometer. Er wordt in de stad Engels gesproken en met de Amerikaanse Dollar betaald. Je kunt deze valuta aanschaffen voor je op vakantie gaat. Je kunt met de pinpas of de creditcard betalen. Hier moet je wel een klein bedrag over betalen. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland.

De hoofdstad

Grand Rapids is een stad in de Amerikaanse staat Michigan. Je kunt in deze stad en in de omgeving veel doen. Je kunt door middel van een sightseeingtour de stad goed leren kennen. Je kunt naar het theater, dineren in verschillende restaurants, naar bekende bezienswaardigheden en verschillende activiteiten uitvoeren. Zo kun je een bezoek brengen aan het Meyer May House, Art Prize, Leonardo da Vinci’s Horse, het Gerald R. Ford Museum, Frederik Meyer Gardens & Sculpture park, Grand Rapids Public Museum, Van Andel Arena, John Ball Zoo en het Grand Rapids Art Museum.