Vliegtijd Grand Forks

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Er zijn leuke steden in de Verenigde Staten die je kunt bezoeken. Een daarvan is de stad Grand Forks. Het klinkt misschien niet heel bekend, maar het is zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken. Je kunt er verschillende activiteiten doen. Welke er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Voor vertrek, kun je naar een aantal zaken kijken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Grand Forks is en waar je landt. Ook is het handig om te weten wat de valuta is, welke taal er wordt gesproken en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Grand Forks (AMS-GFK)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Grand Forks (AMS-GFK) is gemiddeld 12 uur en 26 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met één tussenlanding minimaal. Het is een lange vlucht, dus houd hier rekening mee. Het vliegveld van de stad heet G.F. International Airport waarvan de afkorting GFK is.

Vliegtijd Grand Forks
Vliegtijd Grand Forks

Vliegtijd Grand Forks vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-GFK)/ (RTM-GFK)

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Eindhoven of vanaf Rotterdam te vliegen. Deze vliegvelden bieden geen vluchten aan die naar de stad gaan. Je zult dus moeten vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Grand Forks vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.140 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek. Ook is het mogelijk om met de pinpas of de creditcard te betalen. Er wordt dan wel een klein bedrag extra in rekening gebracht. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Grand Forks is een stad in de Amerikaanse deelstaat North Dakota. Je kunt er veel ondernemen. Zo kun je naar de Ralph Engelstad Arena, de Universaty of North Dakota, het Flood Memorial Monument, Splasher’s of the South Seas, River Cities Speedway, het North Dakota Museum of Art, de Japanese Gardens of naar het Alerus Center.